fredag 10 november 2017

Regeringen och arbetskraft som vill röra sig över gränser

Apropå socialdemokraternas och miljöpartiets klantiga (eller högst medvetna och illvilliga, förmodligen, snarare än klantiga) hantering av kompetenta människor som kommer hit för att arbeta i svenska företag som jag skrivit om tidigare: nu uppmärksammar SvD frågan igen. Det handlar om flera fall av duktiga människor som är efterfrågade av svenska företag men som kastas ut ur landet av den socialdemokratiskt ledda regeringen:
Tusentals högutbildade som kommit till Sverige för att jobba har utvisats [...] Bara i september nekades 527 personer förlängt arbetstillstånd.

Det socialdemokratiska arbetarepartiets särintressepolitik som de driver i regeringsställning med stöd av miljömupparna och det någorlunda reformerade före detta kommunistpartiet och lierade som de är med facket, visar sitt rätta ansikte här. De vill inte att Sverige skall vara ett öppet samhälle vad gäller kompetent arbetskraft.

Det här skadar direkt och tydligt berörda företag och därmed hela samhället.

2 kommentarer:

 1. Fast det här är ju bara bullshit. Även fast man är duktig så måste man följa de regler som har ställts upp. Det utmålas som att någon missat någon detalj och att det är därför det här sker hela tiden. Men hur vet du skillnaden på medvetet fusk och ärliga misstag? Om man tillåter arbetsgivare/arbetstagare att korrigera i efterhand kommer väldigt få att göra rätt för sig från början, blir de påkomna så gör man rätt för sig i de fall där man upptäcks.

  Givetvis måste man upphäva samtliga arbetstillstånd där man inte klarat sina åtaganden för arbetstillstånd. Allt annat vore fel.

  Jag vet att reglerna är bisarrt snåriga och att det säkert är lätt att göra fel men det är fortfarande arbetsgivarens ansvar och att skylla på okunskap, misstag och dylikt duger helt enkelt inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera