torsdag 17 november 2016

Millicom, Jacob Bursell och HM

En bra bloggpost om Millicom, signerad Jacob Henriksson. Själv har jag av och till funderat över om jag skulle köpa en liten andel Millicom som komplement till mitt innehav i Tele 2, och artiklar som denna är bra läsning inför det beslutet.

Finansmamman har varit på informationsträff med Didner & Gerge, vilket låter lite spännande eftersom jag har ganska mycket Didner & Gerge Småbolag i min PPM och en del i mitt vanliga Avanzasparande. Dessutom läser Finansmamman Risk av Jacob Bursell och är positiv. Är nyfiken på boken, inte minst som jag tycker Bursell gör bra program i Fondpodden (se exempelvis här, här, här och här). Update: Investeralitemera är också positiv till boken.

Spartacus Invest går igenom några aktuella inköp hos ett antal investerare och pekar bland annat på valet hos några av dem att köpa HM på runt 250 kronor. Det går något av en spricka genom finans- och aktiebloggosfären vad gäller synen på HM och här har vi alltså ett par datapunkter som talar för HM. Utan att ha räknat så känns det spontant som att de HM-positiva och HM-negativa inläggen det senaste året varit ungefär jämnt fördelade.

1 kommentar:

  1. Såg att du länkar till min blogg.☺ Har lagt till din i min länklista!

    SvaraRadera